2010. augusztus 16., hétfő

Újabb díj

Ezuttal Monától, nagyon szépen köszönöm :) Igaz megkaptam, nem is olyan rég (itt), de  azóta felfedeztem új blogokat is, és van olyan is akinek szívesen adnám, és nem utolsó sorban szívesen megosztok magamról újabb 7 dolgot. 


Klau

Yoolee

Kinema (igaz ő mondjuk pont ma kapta meg másoktól is, de csakazértis tőlem is meg fogja kapni! :)

A játék szerint 7 blogot kell megnevezni, de én most csak őket tudtam így hirtelenjébe. Bocsi :$ És akkor ismét hét dolog rólam:

1. Csúnya rossz szokás a dohányzás, de néha-néha megesik az emberrel (olykor egyre gyakrabban)

2. Egyszer életem során szeretnék hosszú hajat, de úgy igazán, azt a derékig (vagy legalábbis a lapockákig) érőt. Ezzel az az egy gond van, hogy nem viselem el a hosszú hajat hosszú távon. Rövidke életem során a leghosszabb hajhosszúságom is vállig érő volt. De aztán besokalltam, hogy nem bírom tovább és usgyi a fodrászhoz :) (mellékesen göndör hajam van amivel ellentétben sok göndör hajú sorstársammal, én nagyonis szeretem)

3. Három kívánságom lenne az élettől: állandó munkahely (vagy legalábbis az a tény, hogy mindig legyen munkám), egészséges gyerekek és boldogság.

4. Imádok turkálóba járni!!! Az öröm amikor egy kincsre lelsz, vagy egy olyan darabra amin egyből látod hogy te vagy...mindenmásra ott a master card :D Ezt a betegséget Anyutól örököltem, s most már ott tartunk hogy sznob turkisok vagyunk, ami azt jelenti, hogy csak a márkákra megyünk :P

5. Nagyon rendetlen vagyok és ez az évek során egyre rosszabb lesz. Bár ha rámjön a takarítási és rendrakási hajlam akkor aztán ruhák szekrényből ki, újrahajtogatás, majd vissza. Törölgetés, porszívózás miegymás...még a szoba is világosabbnak tűnik tőle :)

6. Szeretnék eljutni Prágába. Hogy miért? Igazán magam sem tudom...de mikor utazásszervezésen utazásszervezési feladat volt, én kaptam Prágát (elemzés céljából) és akkor nagyon nagyon megtetszett.

7. Szeretem a történelmet. Igaz ötödikben az első jegyem 1-es volt, de utána egy olyan töri tanárt kaptunk aki egy életre megszerettette velem ezt a tárgyat. 

+1. Szeretek olvasni. Nem volt ez mindig így, de az utóbbi időben ( a Harry Potter láz után) újra felcsillant bennem ez a dolog. Legjobban az életrajzi illetve a történelmi témájú könyveket szeretem,de végülis jöhet bármi. Jelenleg Gerlóczy Márton : A csemegepultos naplója-t olvasom és nagyon jó. Aki tudja olvassa el!

Mégegyszer köszönöm Mona a díjat :) (nem tudom lehet e vissza adni, ha nem, tudd gondolatban vissza kaptad :))

6 megjegyzés:

  1. De édi vagy!:-))))))))) Köszönöm,komolyan örülök még így is neki!:-D Marcsi

    VálaszTörlés
  2. Örülök, ha örömet okozhattam :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon érdekes embernek tűnsz Anna, és sok közös vonásunk is van :) (meg nem közös is, én pl. utáltam a törit :D)
    Ja, és ne dohányozz! Én tavaly nov. 7-én szívtam el az utolsót, és soha, de soha nem kell több. (és ha egészséges gyerekeket szeretnél, akkor ez alap!)

    VálaszTörlés
  4. szerencsére a dohányzás néha-néha esik meg (ami havonta pár alkalmat jelent :)), nem állandóan :)
    ahogy olvastam a te 7 dolgodat én is felfedeztem egy pár közös vonást ám :)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok, éss nálam is vár egy kis meglepi. :)

    VálaszTörlés
  6. Prágát egyszerűen imádom, én már voltam is ott és csodás!! Meg kell nézned! :)) Turiba járni is szoktam, bár az imádat túlzás, de kincseket lehet találni ;> szóval ismét vannak közös pontok :))

    VálaszTörlés