2012. július 15., vasárnap

Élek és nem tétlenkedek :)

Ejha, ahogy nézem ismételten eltelt egy hónap a legutóbbi bejegyzésem óta...Ez így nagyon nincsen jól....pedig aztán nem is mondhatnám, hogy ezalatt az egy hónap alatt ültem a fenekemen és nem készült semmi. Mert igenis készült, csak valahogy mindig várattatott a publikálás...Mostanában ajándéknak szánt dolgok is készültek, így gondoltam majd ha összegyűlik pár mutatni való akkor "ragadok billentyűzetet" és gépelek ezerrel egy kis bejegyzést.

Elég régen készült zsugorfóliás fülbevaló, de legutóbb erre is akadt példa :) A fülbevaló mellé egy medál is társult ugyanezzel a lovas képpel (csak sajnos az arról készült kép vállalhatatlan :D ). A fülbevaló természetesen egy olyan lánynak készült, aki imádja a lovakat :) s a lovastáborban már a fülében lógtak :)


Ezek az elmaradhatatlan fánkocskák mind egy személynek készültek. Sajnos a fehér alapú fánkkal megint megjártam a sütésnél, mert nem maradt hófehér, bár sajnos nekem sosem marad hófehér, hiába követem illedelmesen az utasításokat, sőőőt még nem is tartom be a rendes sütési időt...



Egy hajcsatcsomag :)


Ők pedig, egy barátság évfordulójára készültek. 5 barátnő megismerkedésének évfordulójára készültek ezek az egyenfülbevalók:


Végül, de nem utolsó sorban...Olykor fiúknak szánt ajándékok is készülnek. Legutóbb ismét Ákosnak (akinek legutóbb egy Tiszás kulcstartót készítettem) készült valami. Az autójához passzoló kis kiegészítő. Egy kis pendrive tartó, aminek a végén található kis adathordozóból majd düböröghet a kakaó :D


A nyár a Nusifül ékszereket is eléri (majd). Július 18.-án végzek a nyári gyakorlatommal, ami azzal is fog most járni, hogy szabadságolom magam egy kis időre. Pontos dátum szerint augusztus 5.-éig. Szóval: július 18 és augusztus 5 között nem leszek. Esetenként fogok tudni e-mail-ekre válaszolni de ez sem lesz mindig biztos. Az apropók amik miatt szabadságolom magam, természetesen egy kis pihenés (bár a gyurma mindig pihenés :) ); július 25 és 29 között a Magas Tátrában leszünk egy kis túrás kikapcsolódáson, utána meg Művészetek Völgyézünk. Illetve próbálkozom a lehető legjobban kihasználni az utolsó (előtti) nyarat, mielőtt majd a dolgozók táborát fogom erősíteni.