tag:blogger.com,1999:blog-4019715380607999016.post4526279777279476339..comments2023-05-22T11:53:31.770+02:00Comments on Nusifül: ZsugorkázásAnnahttp://www.blogger.com/profile/18067077299653721371noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4019715380607999016.post-55428393122000900062010-03-08T15:11:47.238+01:002010-03-08T15:11:47.238+01:00dehogy gond :D ez volt az első próbálkozásom, és a...dehogy gond :D ez volt az első próbálkozásom, és annál betartottam a leírtakat...és ilyen lett :S de azóta újra csináltam és máshogy, úgy már jó lett :DAnnahttps://www.blogger.com/profile/18067077299653721371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4019715380607999016.post-68548560223649047532010-03-05T17:03:58.335+01:002010-03-05T17:03:58.335+01:00Kétfajta zsugorka létezik. Van a 'Zsugorka'...Kétfajta zsugorka létezik. Van a 'Zsugorka', amit ezen a néven találsz meg, és van a zsugorodó fólia/zsugorfólia. Az "eredeti" zsugorka drágább és csomagban van (csiszolatlan), míg a másiknak kb. 200 Ft darabja, ez általában csiszolt.<br />Az összezsugorodás után hidd el, hogy ki fog simulni, legalábbis nekem eddig mindig így volt. Előfordul azonban, hogy nem lesz teljesen sima, hanem egy kicsit kunkori marad, de ha ezt tapasztalod a sütési idő letelte után, akkor amíg meleg a fólia egy üveglappal (vagy bármi más sima felületű, hőálló tárggyal) ki tudod lapítani.<br /><br />Szerintem, azért nem lett a negyede, mert idő előtt kivetted. A kunkorodás után még kisebb lesz.<br /><br />Remélem nem baj, hogy belekontárkodtam :-)bubblehttps://www.blogger.com/profile/04246521867232304377noreply@blogger.com