2010. április 14., szerda

Bárhogy...

"...Bárhogy is forgatom, nem volt mindig bánat
Egy oldalát raktam ki a rubikkockának..." /30Y-Rubikernő/

Az utóbbi időben rákaptam a 30Y-ra, és megihlettek :) A Rubikernő című számot hallgattam suliba menet és arra gondoltam...meg kéne csinálni gyurmából,persze nem Rubik ERnőt, hanem a találmányát :) A szám szerint csak egy oldalát tudta kirakni, de én továbbfeljődtem ebbe amíg sültek a gyurmák...nem csak egy oldalt hanem az oldalhoz tartozó színeket is ki tudtam rakni :)



...habár nekem egy 4x4-es rubik kockám van, azért a gyurmás egy hagyományos 3x3-as lett.

Nagyon tetszenek nekem a félbevágott gyümölcsök, csináltam már almát, körtét, dinnyét, kiwit...aztán anyu vett a héten ananászt, egybe. Meglátttam és tudtam, ezt is meg kell csinálni...úgyhogy készült egy félbevágott ananász is :)



A héten megrendelésem is akadt :) Julika kért egy zöld kalapos, lila pöttyös gombát, valamint egy fagyit is kellett készítenem, csak most nem csavaros fagyit, hanem gombócosat. Vanília-csoki-puncs izűt :)




...és végül de nem utolsó sorba, köszönöm Évinek a tegnapi segítséget a számlálóval kapcsolatban. Sajnos nem vagyok egy számítógép zseni, és néha tudom az értetlent adni, persze nem mindig szándékosan :) mégegyszer köszönöm a segítségét :)

5 megjegyzés:

  1. Ügyes vagy! Nekem a gomba a kedvencem a mostaniak közül. :)

    VálaszTörlés
  2. köszönöm :) nekem is az a kedvencem most, az ananász mellett :)

    VálaszTörlés
  3. nekem a rubiiiik :) és a kedvenc számom is. najó legalábbis az egyik..

    VálaszTörlés
  4. ...sok jó szám között nehéz választani, bár nálam a "semmi szédítő magasság" a nyerő :)

    VálaszTörlés