2010. augusztus 1., vasárnap

Egy kis beszámoló

Tegnap hazaértekzünk, jó újra itthon azért mégis. Megleptem magam, ugyanis azt hittem nehezen fogom bírni net (legfőképpen blog és facebook nélkül:)) de nem is hiányzott. Időjárás szempontjából eléggé vegyes volt a dolog, ugyanis egy nap volt ami igazán pancsizós idő volt. De így legalább nem a kuka melegben kirándulgattunk. Merthogy megtettük :) Meglátogattuk Szentendrét, kis séta a városban, Marcipán múzeum :), Skanzen. Nekem nagyon bejött a Skanzen, igaz nem láttunk mindent, mert sajnos későn érkeztünk, és nem igazán volt időnk meg energiánk mindent megnézni. Szentendre pedig nagyon szép, a sok kis utcácskával, és sikátorral...Voltunk még sokfelé a környéken, de számomra ez volt a legjobb. És akkor egy kis képes beszámoló is következzen :)
Ez az éppen nem kis apróságnak nevezhető Mickey egér marcipánból van :) úgy felfaltam volna :)Aki szemfüles láthatja, hogy Judit féle katicás gyöngyörűségeket hordom :) "tégy a fülbe katicákat"

6 megjegyzés:

 1. Örülök, hogy jól érezted magad. Nekem is nagyon tetszett Szentendre, tavaly voltunk ott.

  Akkor most lehet majd alkotni! :)

  VálaszTörlés
 2. Ne is mond az alkotást :) Annyi mindent tervbe vettem, hogy nem tudom melyikkel kezdjem :)

  VálaszTörlés
 3. Király lehetett minden, bár ez az idő... egyszer majd megsülök, máskor meg ki sem merek menni kabát nélkül...
  Remélem jó időd volt azért...

  Amúgy szuperek a katicás kiegészítők!!! Nagyon jól állnak ;)

  VálaszTörlés
 4. Szerencsére csak utolsó este volt egy hatalmas zuhé, így az eső elkerült minket. Meghát a családban senki se bírja a brutál meleget, úgyhogy így volt jó :)

  VálaszTörlés
 5. Kellemes lehetett. :) Szentendre tényleg szép hely, örülök, hogy jól érezted magad, és hogy nem volt dög melegetek! :)

  VálaszTörlés