2012. február 8., szerda

Hallgatásom és tétlenségem oka(i)

Hogy mikor fogtam utoljára gyurmát a kezemben? Szégyenszemre azt kell mondanom, hogy december végén....és akkor is valahogy be kellett csúsztatni azt a kis kevéske időt egy délutánba. Ugyanis volt egy feladatom/feladatunk a suliban ami lekötött minket több mint 2 hónapra. Aki olvasta a gyurmák nélküli bejegyzéseimet ők olvashatták, hogy nyavajogtam már párszor az állatos rajzok miatt :D
A történet röviden tömören annyi, hogy 2 hetente kellett leadni 10 munkát, fekete-fehér rajzosat illetve színeset (én általában akvarelleztem, kivéve egy alkalommal) 4 csoport: Rovarok, Halak-Hüllők-Kétéltűek, Madarak, Emlősök. Jómagam azt a tematikát követtem, hogy 5 fekete-fehér és 5 színes munkát fogok beadni. Most persze nem fogom az összeset feltenni, mert nem mindegyik sikerült úgy ahogy vártam, meg a kép minőség sem mindenhol jó.

Rovarok:



Halak-Hüllők-Kétéltüek:



Madarak:





Emlősök:









Ahogy készültek, készültek a rajzok, úgy éreztem, hogy csoportról csoportra jobban sikerülnek. Ezért is van az, hogy az első két csoportból csak két kép került fel. Igyekeztem olyan állatokat kiválasztani amiket kedvelek, és persze jóóóóóóó színesek :D

Nehéz heteken, a gyurmázás szokott lenni a lazítás. Most ezekben a hetekben, amikor szinte minden délután az asztal fölött görnyedtem (megfosztva magamtól a jó kis délutáni alvásokat!!!!!! :) ), ismét rákaptam az olvasásra. Szinte falom mostanság a könyveket. Legutóbb David Nichols Egy nap c. könyvét olvastam el. Megjegyzés: a könyv nagyon jó, és szép, de ismételten bebizonyosodott, hogy a férfiaknak nem szabad romantikus regényt írniuk, mert valahogy egyik sem tud olyat írni aminek boldog lenne a vége.... A napokvan pedig készülök megnézni a filmet is, remélem nem kell majd csalódom :) Az előzetest itt lehet megnézni .

S hogy most akkor mi lesz? Elsőként a szobámat fogom meglepni egy alapos takarítással, ugyanis az utóbbi időben csak annyi telt tőlem amennyi muszáj volt. Szóval az első dolog ez lesz, jobban mondva egy kiadós délutáni alvás egy nehéz nap után. Aztán végre GYURMA!!!!!!!!! Nem éppen üres az ötlet listám :)

6 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek a rajzaid! :)
    Könyvben ugyan nem olvastam, de filmen láttam a Szerelmünk lapjai-t. Nicholas Sparks írta a könyvet. A film a kedvencem, nagyon szép, és szerintem boldog a vége is. Ha még nem olvastad, biztosan érdemes, de a filmet is ajánlom! Csak hogy megingassalak picit :)

    VálaszTörlés
  2. A Szerelmünk lapjait én is láttam, illetve a könyvet is olvastam. És én is így vagyok vele, imádom!!!! :) Tény hogy az pont kivétel :) De a Sparks könyvek többsége is sajnos nem boldog véggel végződnek :( :)

    VálaszTörlés
  3. Hát ezek gyönyörűek:)iszonyú szépek lettek:)de hát mi mást is várhat tőled az ember:):D

    VálaszTörlés
  4. köszönöm, aranyos vagy :)

    VálaszTörlés
  5. annyira szépek,a porcelán egy előbbi bejegyzésben főleg,nagyon sokoldalú és tehetséges vagy :)

    a filmet a napokban láttam,sztem tetszeni fog,mondjuk én egy szinten örültem,hogy nem happy end,legtöbbször azzal találkozik az ember,és az ugye nem teljesen életszerű,hogy minden ilyen jellegű filmnek boldog a vége

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen :) Annak nagyon örülök, hogy végre olyat tanulhatok (és olyan munkám lesz) amit szívből csinálok és szeretem is.

    Remélem igazad lesz és tetszeni fog a film :) De én jobb szeretem a happy end-eket, mert akkor mindig lehet hinni a boldog végben :)

    VálaszTörlés