2012. december 6., csütörtök

Őszi színek

Bár már az őszt javában elhagytuk, idén elég nagy sláger volt ősszel a mustársárga illetve rozsdás-narancsos szín. Természetesen nálam is hódítottak ezek az árnyalatok, olyannyira hogy sikerült beszereznem ilyen színű nadrágokat. De persze nem is ez a lényeg. Ezekből a színekből kiindulva készítettem ilyen színekkel egy-két ékszert :)Bár megtévesztő a hasonlóság, ez nem gombos fülbevaló, hanem igenis gyurmás. Van egy Gombolt-os bőrgombos fülbevalóm ami totál így néz ki, csak annyi a különbség, hogy valamennyivel nagyobb. Illetve a hozzáértő szemek kiszúrhatják, hogy a sütés során történ egy kis baleset, ugyanis az egyik fülin megrepedt a gyurma, a másikon meg felpúposodott.


Ennél a gyűrűnél is alkalmaztam a repesztőlakkos technikát.


S, hogy mi lett ezeknek a mustársárga és rozsdás-narancsos ékszerek sorsa? Hát természetesen nálam kötöttek ki, az amúgyis tetemes gyűjteményem újabb darabjai lettek :D Lévén, hogy még nem  volt masnis gyűrűm, és masnis bedugós fülbevalóm se :)

Két barátnőmnek is az elmúlt időszakban volt a születésnapja. Nem ismerik egymást, azonban mégis van bennük egy közös pont : mindketten imádják a zöld színt ! Éppen ezért:

Szandra kapott egy pár masnins hullámcsatot:


Judit pedig egy ilyen kapcsos fülbevalót zöld színnel:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése