2013. augusztus 4., vasárnap

Gyurmázás mellett

Jobban mondva helyett.
A korábbi elhatározásommal ellentétben (hogy majd sűrűbben fogok gyurmát a kezembe), nem sikerült a gyurma közelébe jutnom az elmúlt 1 hónapban. Ez persze nem az érdeklődésem hiányát mutatja, vagy azt, hogy nincsenek ötleteim (mert hajjaj, vannak ám!). Csak, hol valami program jött közbe amit nem lehetett kihagyni, hol pedig ez az elviselhetelen hőség. De persze azért nem unatkoztam, mert valami mást is csináltam.
Festettem.
Még barátnőm névnapjára megígértem, hogy készítek egy képet a kutyájáról. Ez egy kicsit kitolódott, mivel abban az időszakban amikor a névnapja volt, akkor készültem a vizsgákra, szóval már előre szóltam neki, hogy kicsit csúszni fogok. De persze idővel elkészültem vele. És amint elkészült az első, készíteni kellett még másik kettő kutyaportrét is, másoknak.
Még a suliba jártam amikor nekiálltam egy képnek, csak szinte az 1/65-e készült el akkor :D De mivel ilyen meleg van, gyurmázni ilyen időben lehetetlen, ezért az a tervem, hogy befejezem azt, illetve megcsinálok egy másikat. A pávák után a gyurgyalagok a kedvenc madaraim, és mikor az állattanulmányokat készítettük, akkor gyurgyalagot is festettem, csak azt a képet nem kaptam vissza (nem voltam eléggé harcias, hogy visszaszerezzem), de nemrég találtam egy nagyon szép fotót, egy gyurgyalag párról és úgy tervezem megörökítem akvarell formájába

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése