2010. június 17., csütörtök

Az ördög nem alszik...

...mert persze, hogy nem hagytak nyugodni az ötletek. Folyamatosan azon kattogot az agyam tanulás közbe, hogy mit lehetne csinálni...gyurmából, filcból, a bloggal is kezdeni kéne valamit (mármint kinézetileg). Hát mindenhez sikerült azért valamit kitalálnom, és ímmel-ámmal megvalósítanom is, szerencsére.

Sokat tanakodtam magammal, hogy valamit ki kéne találni a blog kinézetével kapcsolatban...hogy igazán Annás legyen :) sikerült is kitalálni, csak még megvalósítani nem...sajnos. Addig viszont eljutottam, hogy lecsupaszítom. De ami késik nem múlik, jövő héten vége lesz a nagy hajrának és akkor megalkotom :)

Gyurmázás terén is kitaláltam valamit...csak már hárman is megcsinálták már...hát persze hogy az Orbit-os fánk :) Imádom azt a kis nyomit, és mindig megsajnálom amikor bekapja a lift.De én annak fogom megcsinálni aminek még senki :)...de még ez sem valósult meg :$

Harmadoszorra, filcből is akartam valamit, valamiket csinálni...ezek meg is valósultak :D szerencsére ez a varrás dolog mondjuk tv mellett is kivitelezhető, így nincs bűntudatom, hogy nem tanulok....Az egész úgy kezdődött, hogy vaterán találtam egy tök szupi órát amin egy jellegzetes majom volt...hát persze hogy Paul Frank Juliusa :D így hát...elékészült filből :)


sokat morfondíroztam azon, hova is kerüljön....mondtam magamnak, hogy ruhán tuti nem hordanám...így ide került :


szerintem tök jól mutat rajta :)

Persze Julius nem volt elég, túl hamar végeztem vele :) így gondoltam kéne még valamit...nem bírtam már tanulni, meg hát úgy gondoltam vizsga előtti nap már nem váltom meg a világot, így készítettem egy olyan kitűzőt olyan mintával ami most nálam nagyon megy :) hát persze, hogy a félbevágott alma! :) pedig nem is szeretem az almát...:S


Most csak biztosítótűs megoldással csináltam, mert egyrészt kifogytam a kitűzőalapból, másrészt nincs időm beszabadulni és kifosztani a hobbi boltot :D És akkor következzen egy csoportkép, ami tök olyan mintha Julius meg akarná enni az almát :)


És így a végén : jelentem a záróvizsga írásbeli részét ma befejeztük :) meg is ünnepeltük, egy kis vásárlással...sikerült vennem egy "kis feketét, ami Chanel szerint minden nőnek kijár", két övet, és egy táskát...a története számomra aranyos: megláttam és egyből Viki-nek a virága jutott eszembe. Igaz nem olyan, színvilágában sem, hiszem a táskán amik vannak kékek, de egyszerűen megláttam és egyből a "Vikivirág" jutott eszembe :)

6 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz az alma, pedig valójában annyira utálom, nagyon ritkán eszem meg, de mint motívum olyan kis édess!! A vizsgához gratulálok, remélem jól sikerült! :)

    VálaszTörlés
  2. Tök jók lettek, ügyi vagy! És várom az orbitot. ^^

    VálaszTörlés
  3. Aranyosak, nekem az alma a kedvencem :) Tudom nagyon ciki, de én nem tudom mi az az Orbitos dolog :)

    VálaszTörlés
  4. @Nasi: http://www.youtube.com/watch?v=7HW7l2o5Eg8 :))))

    Tényleg aranyos lett az alma, és a majom is, jól mutat a táskádon :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok :) a vizsgát illetően én is remélem, hogy jól ment...de még szóba is oda kell tennünk magunkat :)

    Nasi: nézd meg de gyorsan, mert nem lehet nem lehet a fánk ismerete nélkül élni :) vagy Kingánál is találhatsz róla képet.

    VálaszTörlés
  6. Köszi, Jucii! Megnéztem, tényleg aranyos :) Láttam a Kingánál is, de gondoltam nem égetem ott magam :)

    VálaszTörlés