2010. június 29., kedd

Szerzemények

Először is :) tegnap végre megérkezett hozzám egy kis nyuszis boríték. Már nagyon vártam. Cuki kis katicás dolgok vártak benne :)


Még mikor regisztráltam Meskára akkor szerettem bele Judit boltjában a katicás hajcsatokba. Csakhát az a gond, hogy nekem rövid a hajam, és ha rakok is bele hullámcsatot akkor is csak sima feketét. Így nagyon megörültem amikor megláttam a blogján a lógós fülbevalókat :) Egyből írtam is neki, hogy szert tennék egy katicás fülire és egy gyűrűre :) Nagyon aranyos volt és elkészítette nekem :) Ezúton is köszönöm :) Így festenek "használatba":


Voltam ma Veszprémben "beszerző körúton" is. Gondoltam amíg még jó a bérletem bevásárolok ezt-azt ami kifogyóban van, vagy jól jöhet. Így nem kell 2 naponta majd felugrani. Nem sok, de most kizárólag a lényegre koncentráltam :)


Először is pótoltam azokat a gyurmákat amik kifogyóban vannak. Átestem a tűzkeresztségen is, mert FIMO-t is vettem most, eddig CERNIT-et szoktam. Vettem még gyűrű alapokat, bedugós füli alapokat, különböző  méretben, kitűző alapokat, karkötő alapokat, és ragasztót. UHU-t, a bácsi a boltban azt mondta erős...direkt mondtam olyat adjon ami brutál erős és ezt ajánlotta. Találtam egy helyen két komponensűt is, de kicsit drágának találtam, és annyi pénz se volt nálam. Na majd meglátjuk hogy válik be :) Holnap végre belefulladhatok a gyurmákba :P

Végül, de nem utolsó sorban, felhívom a figyelmeteket egy játékra! Most Dórinál lehet nyerni ! Gyertek játszani :)!


8 megjegyzés:

  1. De jó ez a füli meg a gyűrű is!!! Nekem is nagyon tetszenek Judit dolgai, és például az ő nyuszikás lógójáért odavagyok :)
    Jó sok mindent vettél, kiváncsi vagyok miket fogsz majd csinálni belőlük :)

    VálaszTörlés
  2. Hűű, tényleg jó sok mindent vettél :) Az új fimo-ra kiváncsi vagyok, majd elmondod milyen? Ebből a szériából még nem vettem...

    A katicák pedig tényleg tündériek :)

    VálaszTörlés
  3. persze,persze majd jelzek milyen...bár nekem most lesz az első fimo-s élményem :P

    VálaszTörlés
  4. Szupik a szerzemények a katicások is és amit vettél is, majd mesélj, hogy milyen mennyire jó. :) Ragasztó nekem is kéne majd, mert még fülbevaló alappal és gyűrűvel sose próbálkoztam, úgyhogy kíváncsi vagyok, ez milyen. :)

    VálaszTörlés
  5. A katicák már Meskán feltűntek.. annyira tetszenek... :) imádom Judit munkáit!

    Én még Cernitet nem is használtam soha. Mostanában a Formi nekem nagyon folyik :((

    VálaszTörlés
  6. És bibí az enyémek voltak Meskán azok a katicák :)
    Dóri, én meg még Formi-t nem próbáltam, de nálam a Cernit bevált, meg most hogy már kipróbáltam a Fimo se rossz, csak nekem a Cernit után kicsit lágy...de lehet bennem van a probléma :D

    VálaszTörlés
  7. Jajj, de jó fülben látni repkedni a katicát. :))

    VálaszTörlés
  8. Annyira de annyira oda vagyok értük :) és már mások is csodájára jártak :)

    VálaszTörlés