2010. augusztus 24., kedd

Amire régóta vágytam...

...egy Ági féle cerkatekercsre. Mikor reisztráltam Meskára akkor bukkantam bele, és persze azonnal beleszerettem. Elhatároztam, hogy ha felvesznek Herendre akkor be fogok szerezni egy ilyet. Ceruza oda úgyis kell, és így sokkal praktikusabb, nem kell állandóan a dobozból kihuzogatni, meg ilyenek. Íme az én cerkatekercsem:



Nem olyan rég Cirelintől kaptam egy Barátság díjat:


Én most nekik adnám tovább: Nasi,Dóri,Mona,Juci

Judit Zsebrémjellem játékot indított a blogján (itt), ha a te szerencsés jellemed kapja a legtöbb szavazatot akkor olyan lesz a Zsebrémed amilyennek szeretnéd, és ráadásul még a GomBoltba is lehet vásárolni! Én már gyűjtögetem a jellemeket, remélem ti is :D

 Kicsit gyúrtam tegnap, de semmi újdonság, egy fánk. Ugyanis ami volt fánk fülim eléggé béna :D még az elsők között készült úh úgy gondoltam készítek egy újat:


Készült még azért valami, de ő még nem publikus...de hamarosan :)

És így a végére egy könyvajánló: Gerlóczy Márton: A csmegepultos naplója. A minap fejeztem be és nagyon-nagyon tetszett! Azt hiszem mostanába régen olvastam ilyen jó könyvet, mert az előtte lévő kettő annyira nem nyerte el a tetszésemet, de ezt bátran ajánlanám mindenkinek (persze aki nem olvasta:))


5 megjegyzés:

  1. Tényleg jó ez a ceruzatartó, nekem is nagyon tetszenek, csak én már nem használok ceruzát :( Pedig nagyon jópofa, és neked biztosan nagyon hasznos lesz az új suliban! :)

    Jó lett a fánk is :)

    A díjat pedig köszönöm :)

    VálaszTörlés
  2. Ó, csak nem a saját cerkatekercsemre bukkantam? :)) Örülök, hogy tetszik! Hozzon szerencsét!

    VálaszTörlés
  3. Ó, nagyon szépen köszönöm a díjat :)

    A névreszóló ceruzatekercs pedig tényleg nagyon jó :) Kiváncsi vagyok milyen lesz neked Herenden, majd meséljél!

    VálaszTörlés
  4. A cerkatekercs mindenkinek aki látta (képen, élőben) oda van érte, hogy milyen szép :) És csak nekem lesz ilyenem Herenden :P A suliról meg természetesen beszámolok :)

    VálaszTörlés
  5. Azt már én is nézegettem a ceruzatekercset, olyan jóóó, csak én nem szoktam használni ceruzát.
    A fánk pedig szuper. :)

    VálaszTörlés