2010. augusztus 13., péntek

Játékok

Két játék is hódító útjára indult a napokban amikre jelentkeztem. Tegyétek meg Ti is! Az egyik Kingánál a másik pedig Yooleenál. A képeket berakom ide is, de oldalt is megtalálhatjátok :)


Nem vagyok egy szerencsés alkat játék terén, igazából sose nyertem még semmit, semmilyen téren. Még a suliba a tombolán se :D De próbálkozni szabad :)

Kis megnyugvás ért a héten. Még mielőtt elmetem nyaralni, elkelt a dinnyés kulcstartóm Meskán, meg is ügyeztük az illetővel,hogy elküldöm neki még mielőtt elmegyek, hogy ő se várjon. Eltelt két hét a kulcstartóért az összeget pedig nem kaptam meg...de gondoltam írok egy mailt, hátha, lassan kezdtem lemondani az egészről amikor végülis minden megoldódott, mert kifizették. El is voltam szontyolódva emiatt, hogy "na velem is megtörtént" mint annyiótokkal...Na de ezen se kesergek tovább, lényeg hogy megoldódott.

Készült egy két ez az ímmel is ámmal is. Mert valamit elkezdtem és be is fejeztem, valamit már oda is adtam, valami meg félig meddig van meg. Hiába nehezen állok neki mostanság, de ahogy olvasom a blogokat nemcsak én vagyok vele így. Fanni kért egy telefontokot (vagyis jobbanmondva IPhone tokot :D) a barátjának. És ha már IPhone...az az ötlete támadt, hogy Apple alma legyen rajta, nekem meg az jutott eszembe hogy mint a telefonon, hátul is legyen egy pici almácska :) Igazi pasis darab lett :



Ééééééééééééés! Vártam a buszt Veszprémben és elhaladt előttem egy lány, akinek tortaszeletes füli volt a fülében. Majdnem megkérdeztem tőle, hogy honnan van, vagy hogy ő csinálta-e, de úgy láttam hogy sietett :)

2 megjegyzés:

  1. Szépek a munkáid, és nagy öröm egy ajkaira lelni :D Ha szeretnél nálam is játszhatsz. Kukkants be hozzám

    http://klaualkot.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, én is csak ugyanezt tudom mondani a Te munkáidról...nagyon nagyon szépek. És annak meg végképp örülök hogy "földiek" vagyunk :) már be is jelentkeztem a játékra :)

    VálaszTörlés