2010. augusztus 16., hétfő

Utolértem magam

Na szóval, az elmúlt egy-két hét alkotását mellőzve tegnap rászántam az egész napot arra, hogy teljesítsem a megrendeléseket és hogy kikapcsolódjak. Mikor elővettem a gyurmákat, akkor jöttem csak rá, hogy majdnem egy hónapja (!!!) nem gyurmáztam :O. Igaz nem is voltam itthon, meg miután megjöttem akkor meg nem tudtam visszarázódni. Na de mindegy is, tegnap megtört a jég, és nagyon jól esett megint gyurmát fogni a kezembe. Alkalmam is nyílt kipróbálni az egyik új színemet is, aminél kicsit meglepődtem hogy milyen szín is. Ugyanis mikor gyurmát veszek, csak a színt nézem nem azt ami rá van írva hátul. Így esett, hogy mikor találtam egy jó tészta színt nagyon megörültem, de mikor tegnap bontottam ki akkor látom hátul hogy arany :) no de mindegy is. Ahogy már facebookon írtam "terv,ötlet,kihívás,elképzelés". Akkor megmutatom a kihívást :


Legalábbis számomra az volt, mikor megkértek hogy készítsem el Gülükét, az Esti mesékből. De úgy vélem jól sikerült, legalábbis nagyon büszke vagyok rá :)

Újabb tok, ezúttal egy fiúnak. Igaz ha úgy vesszük nem az első, hogy fiúnak lesz a tok (előző előtti bejegyzés) de ezuttal ő maga kérte.



Nem tudom kinek mi jut először eszébe a színösszeállításról...barátnöm mikor meglátta, neki csak az hogy "milyen jó színösszeállítás :D". Hát azért lila-fehér mert Újpest (jól tudom ugye :$?). Amúgy Gülüke pedig Ádi barátnőjének készült :)

Újabb nyalóka, ezuttal medál formájában:


Annyira megtetszettek a színei (élőbe mégjobb :) ), hogy megtartottam :P

Még mindig nincs vége...Még mielőtt Viki barátnőm nyakába vette volna a görögöket megkért varrjak neki egy zsepitartót, amin egy kis bárányka foglal helyet. Az instrukciók szerint olyannak kellett lennie mint egy boríték, legyen fektetett, legalább 10 zsepi beleférjen és valami pasztell színű legyen. Hogy ne legyen annyira mesztelen, egy kis báránykás gombot is kapott :).Hát így valósult meg:


Fényképezésnél egy 10-es csomag zsepit raktam bele, de ennél többi is belefér (szerintem).

Kis bűntudatom támadt, hogy a nyalókát megtartottam (mert eredetileg a boltba szántam) így, mivel sikerült beszereznem mobilfityegőket, készítettem variálható mobildíszt.


Hogy miért variálható? A fityegő vége nem csupán egy karika, mint a legtöbb, hanem egy kis kapocs van rajta (vagyis ilyen zár, asszem delfinkapocsnak hívják). Így úgy gondoltam ne csupán egyetlen kis valami legyen rajta, hanem 3. Így akár kedvünk szerint lehet variálni :) 

9 megjegyzés:

  1. Ez a höri elképesztő :D Imádom :)

    Éééés, van számodra egy díjam:
    http://monacrafts.blogspot.com/2010/08/elso-dijam.html
    Kukkants be :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen (a díjat is :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jók! A hörcsögke különösen!!!

    VálaszTörlés
  4. Imádom a zsepitartóm, alig várom hogy élőben is lássam :)
    köszi!!!

    Viki

    VálaszTörlés
  5. Szuperek lettek, Gülüke meg valami ennivalóan ééédes! :)

    VálaszTörlés
  6. A varrományaid annyira szeretem :)

    VálaszTörlés
  7. hamarosan jövök egy újabbal, ugyanis kitaláltam valamit...:)

    VálaszTörlés
  8. Gülüke képmása valami fergeteges! Nagyon jól használod a gyurmát! ;)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm :) nem hittem volna különben hogy ennyire fog rá hasonlítani, de szerencsére így lett, és a megrendelőnek is tetszett, és ez a legjobb :)

    VálaszTörlés