2010. szeptember 18., szombat

Minnie

Lassan, de biztosan átrázódom egy másik kerékvágásba, amiben nem dőlök ki délután, mikor hazaérek suliból/gyakszából és hipp-hopp eljött az este, majd egy újabb nap. Az elmúlt 2 hét körülbelül így telt, de mivel az alkotási hiány nagy úr, illetve hogy különleges kérés érkezett így nem tétlenkedhettem. Brigi keresett meg telefontok ügyben. Nem is akármit szeretett volna rá: egy Minnie Egeret. Mondanom se kell annyira megörültem ennek az ötletnek hogy már aznap este azon filóztam hogy készítsem el úgy hogy a legjobb legyen, illetve hogy a legjobban hasonlítson a képen szereplő egérlányra. Én maximálisan elégedett vagyok vele, és szerencsére Briginek is tetszett (bár a kép minőségét nem firtatnám, mivel este mesterséges fénynél készült, és mint tudjuk teljesen más úgy, mint a kinti, napfényben készültek) Íme:


Illetve még a múlt héten szerelembe estem. Meskán már régóta szemezgetek Zseraldin gomb ékszereivel. Mindig úgy voltam vele, hogy ezt én is meg tudnám csinálni, de végülis mindig abba maradt a dolog, mert sose találtam megfelelő gombot a projekthez. Egyik nap átböngésztem a friss alkotásokat és megláttam. Teljesen magaménak éreztem mind színvilágban, mind pedig a formáját tekintve. Így azonnal lecsaptam rá. Amolyan szerelem első látásra dolog keretein belül:


A lassan de biztosan ténye folyamatosan itt lebeg a levegőben, ugyanis holnapra egy maratoni gyurmázást tervezek, kéréseket is teljesítek, illetve egy régóta motoszkálót ötletet próbálok megvalósítani. Így lassan de biztosan ismét sűrűbben fogok posztolni...legalábbis remélem.

2 megjegyzés:

  1. nagyon aranyos a Minnie szütyő.. megpróbálok én is végre kommentelni nálad más gépről :)

    VálaszTörlés