2011. augusztus 21., vasárnap

Amikor túl sok ékszernek túl kevés a hely...



Nálam a dolgoknak kicsit több idő kell, hogy megvalósuljanak mint általában bárkinél, de legtöbbször mindig megvalósul az amit elterveztem. Tesóm szobáját úgy kb 4-5 hónappal ezelőtt felújítottuk és elkapott minket valami szortírozási láz is. Sok régi dolog előkerült, van ami megúszta a kiszórást van ami nem. Az egyik ilyen valami ami előkerült egy kis fa dobozka volt. Persze nem engedtem kidobni, azzal az indokkal, hogy valamire csak jó lesz. Első körben az ékszerekhez tartozó kis alkatrészeket tároltam volna benne, de úgy gondoltam ahhoz ez túl nagy. Aztán persze félre raktam, hogy majd kitalálom mi is lesz belőle. De aztán múlt héten elkapott az alkotási láz: gyurmáztam egy jó nagyot és átalakítottam a dobozkát.

Az előkerült doboz, hogy miket is tároltunk benne azt már nem tudom:


A szükséges eszközök az átalakításhoz: parafa, szike, ragasztópisztoly


És a végeredmény. Végülis nem volt egy nagy átalakulása, csak annyi, hogy fakkosítottam. Így azért átláthatóbb. És hogy mik is kerültek a kis fakkokba? Az elmúlt hónapokban valahogy rákattantam a gyűrűkre. A fülbevaló gyűjtés után most a gyűrűkre álltam rá, és a régi dobozukat eléggé kinőtték már, és ráadásul össze-vissza voltak egy kupacba...most pedig külön helyet kaptak a gombos gyűrűk, az üveg és egyéb gyűrűk illetve a gyurmás gyűrűk :)


Végezetül két kép amiken a kis ékszeres sarkom látható :)



Ami azonban valójában kirobbantotta a nagy átalakító hadműveletet, egy újabb fülbevalóval bővült a repertoárom :) :


4 megjegyzés:

  1. Áááááááááááá, imádom ezt a dinnyét!!!
    Nagyon jó ötlet volt!
    Igazából én nem nagyon hordok füliket - Kyra leszoktatott róla mikor kicsit volt, de ezzel simán elmennék BÁRHOVA! Szuper!

    A dobozka is jó ötlet!

    VálaszTörlés
  2. Készült már bedugós változatban is :)

    VálaszTörlés
  3. szép színes és hangulatos,tetsződik!

    VálaszTörlés
  4. örülök :) a kép kedvéért rendet raktam :D

    VálaszTörlés