2012. január 4., szerda

Helló 2012!

Hát lássunk csodát itt a 2012! Először is BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok minden kedves olvasómnak, leendő olvasómnak :)
Sajnos nem olyan dolgokkal fogok jönni amik már idén készültek...mondhatni még tavaly, pont az utolsó héten. Nem is látom előre mikor lesz már az a pillanat, amikor idén először a kezembe veszek gyurmát.
Bár ha már új év...kisebb célokat, vagy ha nem is célokat akkor valamiféle rendszerességet szeretnék kialakítani. Kicsit sűrűbben szeretnék játékokat tartani, lehetőleg itt a blogon is és facebookon is. Ettől az évtől kezdve nem kis papírfecnikre fogom felírni az éppen aktuálisan eszembe jutott ékszerötletet. Az eddig is meglévő füzetemben ahol mindent szépen feljegyeztem, most az ötletelésnek is külön rész fog jutni (már a blog 2 évfordulójára amiket szánok nyereményeket, ők már fel vannak jegyezve :) ) Illetve kicsit sűrűbben posztolni itt, és a facebookon is aktívabbnak lenni. Bár én inkább blog párti vagyok, mert én is nagyon szeretem olvasni mások bejegyzéseit :)

Szóval a mai bejegyzés szereplői:
Egy nyalókás szett, ajándéba készült. Kicsit olyan mintha egy téli kiadás lenne nem? :D


Most először készítettem kanálra való díszítést, kérésre, illetve egy kis fityegőt is, a mostanában oly népszerű kis bagollyal :)



Tudom, tudom a képeken a szignózás még 2011-es. Ez nem véletlen. Hiszen dokumentálva még tavaly lett, így ők az utolsó tavaly készültek közül.

Végezetül...ajánlani szeretnék egy blogot. Egy szintén ajkai lány Sára most indította el a blogját. Már két bejegyzés található is nála, nekem tetszik már ebből a két bejegyzésből, mert jó sok szöveg van, amit nagyon szeretek :) Emlékszem én is milyen volt kezdőként, remélem Sára is majd olyan utat fog itt a kreatív virtuális világban befutni mint mi annyian :)

2 megjegyzés:

  1. Jajj hát ezt nagyon szépen köszönöm!:)Hogy te milyen rendes vagy:)Remélem egyszer majd én is ekkora örömet fogok szerezni valakinek, mint te most nekem:)Most nagyon-nagyon örülök:)Köszönöm neked Anna!:D

    VálaszTörlés
  2. A baglyos kanál és a medál valami szuper aranyos lett:D

    VálaszTörlés