2012. szeptember 3., hétfő

Ősz - első felvonás

Sok sok sok sok sok sok sok idő után ismét gyurmát fogtam a kezembe. Ennek, hogy ilyen sok idő telt ez két gyurmázás között több oka is volt (persze itt nem mentegetni szeretném magam, hanem inkább elmesélni miért is volt így ahogy). Ha emlékeztek még valamikor július közepén mentem először szünetre. Utána Szlovákiában voltunk túrázni, majd Művészetek Völgyében is voltunk, sikerült eljutnom WAMP-ra is (ahol tudtam garázdálkodni :) annyi mindent vettem, hogy ihaj de szerintem ennyire még sosem örültem ékszereknek...na jó ez így nem igaz, de nagyon régóta szerettem volna már eljutni a WAMP-ra így valószínüleg ezért repesetem annyira az örömtől :) aztán családilag is voltunk nyaralni Mórahalmon, ahonnan könnyen át lehetett ruccani Szegedre is, kár, hogy nagyon meleg volt mert így nem lehetett annyi mindent meglesni mint amennyit szerettünk volna.
Aztán a másik ok amellett, hogy jó izgalmas és tartalmas nyaram volt : voltaképpen időm se nagyon lett volna, mert rengeteg program futott be hol az utolsó pillanatban hol kicsit előbb, hogy nem tudtam semmire se nemet mondani, meg az új elvem szerintem sokkal több mindenre mondok igent mint nemet és ez a felfogás nagyon sok pozitív dolgott hozott az életembe az elmúlt fél év során.
A másik meg, sajnos elkerült az ihlet...hetek teltek el úgy, hogy nemigazán jöttek az ötletek, rendelés se nagyon volt, így a motiváció se volt meg. De szerencsére úgy egy hete csak úgy jöttek az ötletek, főkét őszi témában...ami aktuális, hiszen a mai nappal megkezdődött az iskola. Nekem is, az utolsó év...rengeteg teendőm lesz, egyrészt majd tanulni tanulni tanulni másrészt meg a vizsgaremek tervezés is sok időt fog elvenni (még szerencse, hogy az ötlet már megvan) , de igyekszem majd mindezek mellett a gyurmázást sem elhanyagolni...sőt szerintem ismét ez lesz majd a pihentető tevékenység :)

No szóval, az első "gólyák" így ősszel :



1 megjegyzés: