2011. április 3., vasárnap

Minden időben Tisza Cipőben...(?)!!!

Imádom a Tiszámat, ráadásul a két kedvenc színemből áll. Lila és zöld. Imádom mert strapabíró, kényelmes, és a sok használatot meghálálja azzal, hogy nem esik szét fél év után. Már lassan 3 éve alkotunk egy párt a cipőmmel. Bár télen inkább téli álmot altatok vele, féltem őt a hótól, a hidegtől a fagytól és nem utolsó sorban a jégre szórt sótól. Így jött az ötlet, még télen, hogy ismét elkészítem ennek a mesés márkának a logóját bedugós fülinek, és ha már az elkészült akkor egy gyűrűt is készítettem hozzá. Úgyhogy most már módosulhat is a régóta ismert szlogen:  Minden időben Tisza Cipőben, és ékszerben :)



Ezen a képen látható, hogy a füli milyen kis apróka :) A kis  cseles folyton megfordul a fülemben :)




Nem először készítettem már el. Variációk egy témára:

6 megjegyzés:

  1. Tiszaékszer! :DD
    Amúgy én is Tisza párti vagyok, már el is használtam egy tök fekete tépőzárast az első új generációs készletből (és azt még milyen olcsón adták az első évben, visszagondolni is vétek, h miért nem vásároltam fel akkor több félét belőle, 1-2 év múlva a duplájára emelték az árát), de az "új" is 2008. ősze óta van már a birtokomban és nagyon szívem csücske darab (barna alapon fű és sima zöld a jel). Mondjuk jó pár cipőt hordok mindig párhuzamosan, de akkor is ez a legjobb.

    VálaszTörlés
  2. én is csak csatlakozni tudok a tisza imádathoz :) nekem három pár van a birtokomban, az elsőt (almazöld, fehér T-vel) már nagyon elnyűttem, azt csak a kertbe veszem fel, a másik két párat (barna alap, zöld-világosabb zöld T-k és fekete alapon kék-szürke T-k, mindegyik fűzős) pedig felváltva hordom :) és télen is :)
    nagyon jók lettek a fülik :)

    VálaszTörlés
  3. Hát én a téltől még mindig féltem, ugyanis az egyém velúros...De ha most már sportcipő akkor csakis Tisza :) Hétvégén megyek is Pestre, éppen Tiszáért, csak most nem én veszek :) csak a szívemet fájdítani megyek :P

    VálaszTörlés
  4. csak a Tisza :)<3

    VálaszTörlés
  5. Én is imádom a Tiszámat...:) nekem piros-fehér-zöld van :) Nagyon jól bírja a strapát! :)

    VálaszTörlés
  6. Ilyet még régen én is csináltam :):) Nemrég rendeltek is belőle egy bedugós fülit, de aztán nem jelentkezett érte a csaj :/ azt hiszem fel kéne dobnom meskára.

    VálaszTörlés