2011. június 6., hétfő

Minden egybe

Most nem tematikusan írom a bejegyzést, hanem mondjuk úgy, hogy amik legutóbb készültek, szóval ha jobban belegondolok lehetne akár ez a tematika: amiket legutoljára készítettem.
Elsőként amik kérésre készültek

Rózsák, piros és fekete színben. Most ahogy így a képet elnézegetem tisztára valami latinos dolog jutott az eszembe...vagy a vadság szó is , de az már tényleg nem tudom hogyan. Egyébként a leányzónak akinek készültek van egy színvilágban hozzá passzoló táskája amivel ezek a rózsák nagyon szépen fognak mutatni :)Aztán, a második kérés három nyalókás láncra érkezett. Színek szerint nem  volt megkötés. Ezt egyrészról szeretem, valamikor meg nem, mert van, hogy egyszerűen nem állnak össze a szín összeállítások a fejemben. De amióta rájöttem, hogy hogy lehet 4 színnél többet belerakni a nyalókákba így valamivel könnyebb, és sok variáció akad. Bár itt mindegyik 4 színből áll, valójában ugye több mert a fehérek többször szerepelnek így akkor többnek számít :D sokszor főtt a fejem amikor megette mondjuk az egyik szín a másikat, de szerencsére már rájöttem a helyes technikára.


Na és akkor amik csak úgy jöttek. Vagyis végülis mégsem. Ez a kis malac már nem először készült el, csak akkor nem lett kép készítve róla. A suliba az osztályfőnök kitalálta hogy a végzősőknek készítsünk valami szerencse malacos dolgot a szakmunkás és a szóbeli vizsgára. Ja azt el is felejtettem mondani, hogy a suliba nagy sikere van ennek a süthető gyurmának és több szakkör alkalmával is tartottam egy-két órát :D na szóval ez a kis malac ötlet ott született meg, és gondoltam megér egy kulcstartót, hátha valakinek szerencsére lenne szüksége :) Kis négylevelű lóhere a fenekén szerintem olyan kis aranyos :)
 Nagyon szerettem a csíkos mesebeli tortát. Illetve nagyon szeretem a lila és a zöld színt, valamint ezek kombinációit, bár valahol hallottam hogy ez depressziós hangulatot tükröz...hát szerintem ez hülyeség :D


Már több mint egy éve gyurmázok, és nyalókákat is rengeteget készítettem már, de valahogy az arányokat sose találom el...szóval mindig marad, a felesleget meg nincs szívem kidobni, így most a nyakláncok "maradékaiból" készültek ők:4 megjegyzés:

  1. A csíkos torta annyira vidám!!! Nagyon jó lett!

    VálaszTörlés
  2. gondoltam kipróbálom egy másik színvariációban :)

    VálaszTörlés
  3. Nemcsak én, hanem keresztfiam, Máté baba is imdája a gyűrűket. Főleg a pirosat. ;)

    VálaszTörlés