2013. március 9., szombat

Gomb hátán gomb

Nem is olyan régen bukkantam erre a cikkre, és nagyon megtetszett egy benne található karkötő. Na én nem álltam meg a karkötőnél, rögtön csinálnom kellett egy nyakláncot is.



Élveztem a gombok felkutatásával járó kis túrát a különböző méteráru és rőfös boltokban. De azért elég melós is volt, abból a szempontból, hogy csakis a megfelelő színű,méretű, és darabszámú gombbal jöjjek el a boltokból. A meló alatt itt azt értem hogy magamat kellet elég erősen győzködni, hogy "Anna nem, ez a gomb nem kell neked, ez felesleges...koncentrálj arra ami tényleg kell, vásárolj célirányosan!"
Szóval ezért alakult így, hogy csak egy nyaklánc és karkötő készült; nekem :)

Amúgy ezeket a lehető legegyszerűbb elkészíteni. Semmi más nem kellett hozzá , mint: láncok,kapcsok, szerelő karikák (hobbi boltokban, vagy akár a méteráru boltokban is megtalálhatóak), illetve rengeteg gomb amiket kedvünk szerinti szisztéma alapján aggathatunk fel a láncokra. Ha nagyon profinak akarunk tűnni akkor egy kis kúpos fogót is használhatunk a karikák szét- illetve összehajtásához; de amúgy meg kézzel is könnyen szét- illetve összehajthatóak.
A linken még számos egyéb ötletet találtok, hogyanis hasznosíthatóak a gombok. Remélem többen is ihletet kaptok, és kipróbáljátok az ott lévő variációkat!

2 megjegyzés:

  1. huhh a karkötő nagyon tetszik, kedvet kaptam én is hogy hasonlót alkossak :))

    VálaszTörlés
  2. Ezt örömmel hallom, illetve olvasom :)

    VálaszTörlés