2010. március 5., péntek

Gyurma és zsugorka

Ha péntek akkor gyurma :) és mort már zsugorkázás is :) ma megrendelésre is dolgoztam, de azért magamnak is készítettem valamit. Az a baj, hogy sosem bírom ki, hogy ne csináljak magamnak is...ez persze nem gond, csak lassan már nem lesz a füliknek hely, és elég nagyra nő a létszámuk egy átlag lány füli arzenáljához képest :P na de a mai termés :

Viki tengeri csillagjai:


Imó zsugorkás törpillája:


valamint Raminak készült egy dugós dinnyés füli is, de arról most nem teszek fel képet, mert 2 bejegyzéssel lejjebb már van :)

Kipróbáltam a tortaszeleteket is, Évi tanácsára a tortaszeletek sablonnal készültek, és tényleg könnyebb így, és szebb is lesz. A tortát Bogi 19. szülinapi tortája ihlette :


És még egy zsugorkás, Mickey és Minnie füli:


A torta maradékából pedig gombokat csináltam...a gombokkal az a tervem, hogy csinálok hozzá még sok-sok gombocskát, ugyanígy maradékokból és karkötőt csinálok belőle :)

7 megjegyzés:

  1. A Törpillás fülbevaló olyan édes :)

    VálaszTörlés
  2. hát ilyen tortaszelet sablon :)
    nem akartam egyből egy kerek formával kezdeni a tortagyártást, és úgy szétvágni szeletekre, hanem papírból kivágtam 2 szeletnyit...és úgy :)

    VálaszTörlés
  3. láttam a munkáidat. nagyon tetszenek. Én most kezdeném a próbálkozást a zsugorfóliával meg a gyurmával. Tudnál nekem róla mesélni? hogy is kell csinálni? mi a technika?

    VálaszTörlés
  4. Szia! Nagyon tetszenek, amiket csinálsz! A törpillás fülbevalóval levettél a lábamról. :) A tortákkal kapcsolatban lenne pár kérdésem. Van e-mail címed, amire esetleg tudnék írni? Noémi

    VálaszTörlés
  5. Kedves Noémi!
    Az e-mail címem: naca89@freemail.hu :)

    VálaszTörlés