2010. május 27., csütörtök

egy kis szösszenet....

ismét szemezgettek :) ennek annyira de annyira örülök, lehet nem nagy dolog, de amikor látod az egyik általad készített ékszert egyből a nyirólapon Meskán, az annyira jóóóóóó érzés :) ebbe a szürkéske időbe ez feldobta a napom. Persze nem csak ez esik  jól a munkáimmal kapcsolatban. Nagyon sokan megdícsérik ezeket a kis dolgokat mikor rajtam észreveszik, család, barátok...angol tanárnő :) és persze a kommentek is jól esnek a kicsi lelkemnek. Ilyenkor érzem, hogy nem hiába alkotgatok :)



Jelentkeztem megint egy játékra, most Évinél (itt oldalt a fejlécben megtalálható, sajnos nem tudom hogy kell csinálni, hogy valakinek a nevére ha rá kattintunk, akkor hozzá ugrik, de szívesen veszem a segítséget :P) érdemes benézni hozzá, mert azok a sütik, na meg a zöldségek :) nem lehet ellenállni nekik...

Hétvégére már beterveztem egy kis gyurmázást megint, sok sok minden eszembe jutott, kiváncsi vagyok mi is valósul meg belőle :) beszabadultam a héten megint a hobbi boltba, és ismét vettem ezt azt, és fel kell egy- kettőt használni, nem ? :)

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Jó bizony!

    Amikor a bejegyzést írod, akkor van egy "földgömb szerű ikon", ami Link névre hallgat. Ha írsz egy nevet, erre az ikonra kell kattintani. És akkor oda be tudod írni az illető blogcímét. :)
    Remélem tudtam segíteni.

    VálaszTörlés
  2. de még mennyire :) nagyon-nagyon köszönöm :)

    VálaszTörlés